Webiz za
zajednicu

Networking night je jedini naš događaj koji se održava u Beogradu i koji savršeno kombinuje dve najvažnije komponente poslovnih događaja edukaciju i networking.

Sastoji se iz dve celine:

Workshop /Dave Birss

dnevna radionica

"Kako da vas inspiriše - bilo šta!"

Saznaj više

Networking Night /Dave Birss

večernje predavanje

"Kako do sjajnih ideja?"

Inv only
Workshop title

10. oktobar Beograd | Top Of The Hub, UŠĆE Tower

Ukoliko vaš posao iziskuje da stalno dolazite do novih ideja, onda jedino što ne želite jeste da trošite vreme buljeći satima u prazan papir. Ili još gore, da vam na pamet iznova i iznova dolaze iste ideje.

Dave front
Dave birss title

Dave Birss je vodeći keynote predavač u oblasti kreativnosti i inovacija. Nakon što je veliki deo karijere proveo kao kreativni direktor nekih od najvećih i najboljih marketinških agencija u Velikoj Britaniji, uključujući OgilvyOne, McCann Worldgroup i Poke, odlučio je da se fokusira na demistifikaciju kreativnosti kako bi pomogao pojedincima da nauče nove veštine, a kompanijama da misle drugačije i inovativnije kako bi postigli bolje rezultate.

Wnn title

10. oktobar Beograd | Top Of The Hub, UŠĆE Tower

20-21h

Kako do sjajnih ideja? / Dave Birss

Nakon 20 godina koje je proveo kao kreativac u marketingu, Dave Birss počinje da istražuje širi svet kreativnosti. Razgovarao je sa stručnjacima, uronio duboko u vode inovacija, a onda sproveo i samostalno istraživanje. Tokom ovog predavanja Dave će sa vama podeliti sve ono što bi voleo da je znao pre mnogo godina, a tiče se kreativnosti.

21-24h

networking koktel

Inv only
Location usce

Top of the Hub

UŠĆE Tower, 25.sprat

Bulevar Mihaila Pupina 6

11070 Novi Beograd, Srbija

Location icon

Generalni sponzor

Partner

Prijatelj

Medijski partneri