Milan Trbojević

Biografija:

Sajber knjigovođa i poreski savetnik, specijalizovan za IT sektor i mali biznis. Rođen u Beogradu one godine kada je Crvena Zvezda pokorila Evropu i svet. Osnivač je i vlasnik Knjigovodstva Knjiški moljac i pokretač ovog bloga. Angažovan je kao poreski savetnik u ICT Hub-u i IT zajednici. Pronalazač leka za birokratiju u Srbiji i kreator društvene igre FT1P.

Radionica:

Paušal od A do Š

Radionica paušal od A do Š je namenjena za buduće i sadašnje preduzetnike i objašnjava poreski deo preduzetništva. Poreski deo se odnosi na paušalno oporezivanje i kako se tačno tu plaća porez. Takođe biće detalja oko toga kako može paušalac da posluje, šta sme da radi, šta je zakonski da radi, kako tačno plaća porez, šta utiče na visinu plaćanja poreza može li se optimizovati i smanjiti plaćanje poreza.
Saznaćete sve od otvaranja do zatvaranja preduzetnika. Ova radionica je namenjena vlasnicima velikih biznisa koji već posluju kako bi znali kako mogu da sarađuju sa paušalcima. Takođe biće reči i o najnovijim izmenama tj. "testu samostalnosti" - kako on utiče na poslovanje.
Ukoliko želite da saznate kako izgleda poreski deo kada se zaista upustitete u preduzetništvo prijavite se za ovu radionicu.

Panel:

Paušal i IT: Šta nas čeka u 2020. godini?

SHARE: