Momir Đekić

Chief Disruption Officer / TeleGroup Innovation

Biografija

Momir Đekić je sertifikovani konsultant za digitalnu transformaciju sa decenijskim iskustvom u poslovnoj analizi, dizajnu i implementaciji složenih IT sistema u javnom i realnom sektoru. Nakon završenog Elektrotehničkog fakutleta u Beogradu, završio je i poslovnu školu na Bledu u Sloveniji. Vodio je tehničke i poslovne timove u korporacijama i startapima i snažno podržava rastuću zajednicu tehnoloških kompanija u Srbiji kroz saradnju sa relevantnim institucijama. Dugogodišnji je novinar Sveta kompjutera, čiji je i kolumnist, a iza sebe ima značajno iskustvo u pisanim i štampanim medijima, televiziji i radiju. Strastveni je ljubitelj gitarske muzike i timskog sporta.

Predavanje:

Kako izgubiti korisnika za 10 dana

Dobrodošli u svet digitalne ekonomije!
U ovom svetu je ponajmanje važno koji softver koristite... Važno je koju vrednost isporučujete svojim korisnicima. Nemojte zaboraviti ni na zaposlene – oni su ljudi koji suštinski pomenutu vrednost kreiraju!
Ako ne želite da izgubite korisnika i želite da steknete novog, ne prihvatajte obično i uobičajeno. Inovirajmo zajedno za oduševljenog korisnika!

SHARE: