Marko Ilić

Biografija

Marko Ilić je pionir e-commerce poslovanja u Srbiji i neko ko je učestvovao u građenju najvećih online prodavnica kod nas. Pre 15 godina je učestvovao u pokretanju prve click and mortar prodavnice e-Dućan. Nakon malog izleta od par godina u online gambling industriju (IGT), Marko se vraća u klasičan e-commerce kao CEO jedne od najvećih prodavnica u regionu NonStopShop, a zatim je na Magentu podigao tri puta nagrađivani portal TakoLako. Trenutno radi kao direktor razvoja na dva projekta od kojih je jedan Dijaspora.Shop a drugi GNation Do Good API, prva globalna platforma za socijalni uticaj.
Takođe je i ko-osnivač je E-commerce Asocijacije Srbije.

Predavanje:

Anatomija uspešnih e-commerce portala

E-commerce je možda i najteži deo nekog digitalnog projekta, pravi rudarski posao, jer upravo i samo on sadrži i zahteva poznavanje svih elemenata koji postoje na internetu. Takođe, sa strane developera zahteva poznavanje i rad u više jezika.
Marko će predstaviti nekoliko tačaka i delova anatomije jednog uspešnog projekta. Podeliće razne top savete i prepreke sa kojima se susretao tokom razvoja na nekoliko prodajnih portala u Srbiji.
Takođe će proći i kroz neke dečije bolesti koje se pojavljuju prilikom pokretanja online poslovanja i dati recepte kako da ih brzo preležite.
Od publike očekuje dosta pitanja tokom i posle predavanja.

SHARE: