Šta je Webiz edukacija u Nišu?

Nakon Zrenjanina, Subotice, Zlatibora i Novog Sada, Webiz edukacija stiže u Niš! Reč je o intenzivnoj dvodnevnoj edukaciji koja će posetiocima pružiti uvid u najbolje prakse za poslovanje na Internetu. Govorićemo o važnosti poslovnog brendinga i optimizaciji oglašavanja na društvenim mrežama - bilo da je Internet sastavni deo vašeg biznisa ili tek razmišljate o digitalizaciji vašeg poslovanja.

Kome je namenjena?

Webiz edukacija u Nišu namenjena je malim i srednjim biznisima, preduzetnicima i predstavnicima kompanija, kao i svim drugim činiocima koji su sastavni deo onoga što nazivamo digitalna ekonomija. Tokom godina, kroz naša vrata prošlo je više od 3.000 učesnika i učesnica koji su stekli veštine neophodne za predstavljanje i razvoj biznisa putem digitalnih kanala i dobili uvid u trendove koji će oblikovati domaću privredu u godinama koje dolaze.

Zašto bi trebalo da dođete?

Cilj svakog biznisa jeste da optimizuje troškove i maksimizuje profit. Webiz edukacija u Nišu zamišljena je kao događaj koji će vam kroz interesantna predavanja, panel diskusije i studije slučaja omogućiti da bolje shvatite navike i očekivanja današnjih potrošača kada je reč o kupovini putem Interneta, da shvatite kako da izvučete i poslednji cent iz budžeta za Google i Facebook oglašavanje, ali i kako da omogućite vašim kupcima i mušterijama potrošačko iskustvo zbog kojeg će vam se uvek vraćati.

Program

Lokacija

Constantinus Palace Hotel

Durmitorska 1,

Niš


+381 18 282 222

Location img

Kotizacija obuhvata

Webiz EDUKACIJA

  • Dvodnevni program predavanja;

  • Poklon paket;

  • Kafe pauze;

  • Networking koktel (četvrtak, 3. oktobar);

  • Networking ručak (petak, 4. oktobar);

Cena kotizacije:

1.200 RSD

PDV je uračunat u cenu

Prijavi se

Cene smeštaja za učesnike:Constantinus Palace Hotel

One bad room

Noćenje sa doručkom u
1/1 sobi

50 €

po sobi

Two bad room

Noćenje sa doručkom u
1/2 sobi

60 €

po sobi

PDV je uračunat u cenu. | Boravišna taksa je uključena u cenu smeštaja.

Partneri

Pokrovitelj

Prijatelji

Medijski partneri

Kreativna i tehnička realizacija

Realizacija