Ivan Živković

Managing & Creative Director / Pioniri Communications

Biografija:

Sa više od 16 godina svestranog advertajzing iskustva, tvorac mnogih poznatih brendova, nagrađivanih kampanja i online nastupa. IDEA, Huawei, Guarana, Metalac ili Drina plastika su samo neki od njih.

Pre pokretanja agencije Pioniri radio za brojne advertajzing agencije u zemlji, a u “prethodnom životu” i kao novinar. Sa 30 godina postaje najmlađi kreativni direktor u Srbiji.

Poslednjih nekoliko godina deo je stručnog žirija nekoliko regionalnih i lokalnih festivala – SoMo borac, Kaktus festival, Effie nagrade, IAB Mixx Awards nagrade.

Predavanje:

Da li je bez mreže teže?

Mogu li brendovi u današnje vreme priuštiti sebi luksuz da nisu na društvenim mrežama i po koju cenu?

U računici u kojoj je već poznata veličina vašeg brenda, moć i značaj društvenih mreža, samo jedna pogrešna procena može dovesti do ogromne štete.

Detaljno analiziramo sve aspekte pojave da određeni brendovi napuštaju društvene mreže i kakve to posledice nosi sa sobom. Sve sa željom da damo odgovor na pitanje – može li danas brend bez društvenih mreža?

Ako ste i imali zabludu da danas možete samo nestati sa Facebooka i Instagrama, ovo predavanje će pokušati da vam dokaže da je to skoro nemoguće.

SHARE: