Iva Obrovac

Head of Performance Marketing / 404

Biografija:

Iva ima preko 7 godina radnog iskustva u digitalnom marketingu. Vodi performance marketing tim agencije 404 te brine o efikasnosti i uspešnosti kampanja za neke od najvećih kompanija u Hrvatskoj. Od 2015. godine nosi titulu Google Certified Trainer te je vodila brojne online i offline treninge za agencije, poslovne pojedince i studente u području Google oglašavanja. Često gostuje na fakultetima kao predavač i uči buduće naraštaje o prednostima digitalnog marketinga.

Predavanje:

Kako izdominirati Black Friday s performance marketingom

Kako se u periodu Black Friday-ja nametnuti na digitalu usprkos velikoj konkurenciji i sve većoj zasićenosti sličnim porukama?
Iva će otkriti nekoliko Google taktika koje su koristili u sklopu prošlogodišnje Black Friday kampanje Hrvatskog Telekoma.
Nikako ne propustite ovo predavanje - 404 agencija je s ovom kampanjom ušla u top 3 kampanje na ovogodišnjim International Performance Marketing Awards u sklopu kategorije Eastern Europe Best Performance Marketing Campaign.
Saznajte i nekoliko novih performance marketing formata i taktika koje ne treba zanemariti u ovogodišnjim Black Friday kampanjama te s predavanja izađite sa spremnom checklistom za svoje last minute Black Friday digitalne kampanje.

SHARE: