Šta je digitalna transformacija i zašto BAŠ o njoj pričamo na Webiz edukaciji na Zlatiboru?

AUTOR:

Jelena Đorđević

OBJAVLJENO:

23. april 2018.

Pred našim očima menjaju se proizvodi, usluge, korisničko iskustvo, način razmišljanja, procesi, poslovanje pa i čitave organizacije u oblastima kao što su bankarstvo, osiguranje, telekomunikacije, maloprodaja, transport, ugostiteljstvo, poljoprivreda, energetika, medicina, obrazovanje… Nijedna delatnost ne može da izbegne ovu promenu, već mora da se prilagodi ako želi da nastavi da se takmiči na sve konkurentnijem tržištu. Digitalna transformacija postala je krajnji izazov u ​​upravljanju promenama, jer ona ne utiče samo na industrijske strukture i strateško pozicioniranje, već na sve nivoe organizacije (svaki zadatak, aktivnost, proces...) i njen prošireni lanac snabdevanja

Digitalna transformacija je realnost svuda oko nas.

Mnogi su, zahvaljujući tehnologiji, već unapredili ne samo svoje poslovanje, nego i živote milionima ljudi. S jedne strane praktično niotkuda pojavili su se Alibaba, Uber, Airbnb, s druge strane “stari” igrači su iskoristili blagodeti informacione tehnologije da unaprede svoje poslovanje.
Ako se osvrnete primetićete da je u toku kreiranje ne samo novih proizvoda, usluga i poslovnih procesa, već i novih pozicija i radnih mesta.

Hajde da pričamo o tome!

Već smo zakazali taj susret, zabeležite datum i mesto.

Od 8. do 10. juna hotel Palisad na Zlatiboru biće učionica s pogledom na izazove i nove mogućnosti koje donosi digitalna transformacija. Bez preterivanja, imaćete 360° uvid u ključne aspekte digitalne transformacije.

Renomirani stručnjaci iz prakse podeliće sa vama svoje znanje i iskustvo:

- šta su najveći izazovi i najveće greške prilikom digitalne transformacije i kako da ih predupredite
- kako da pretvorite svoju viziju u strateške ciljeve
- kako da upravljate promenama i inovacijama
- kako da razvijete pravu kulturu, timove i procese za podršku inovacijama
- kako da odaberete prave partnere i tehnologiju da vas prate na tom putu
- kako će blokčein i kriptovalute oblikovati budućnost i gde je tu vaša prilika
- kako su tradicionalni biznisi uspešno digitalizovali svoje procese ili proizvode i sa čime su se na tom putu sve susreliU skladu sa tim, kome je namenjena ova edukacija?

Menadžerima i vlasnicma malih i srednjih preduzeća čije su poslovne jedinice ili čitava firma već u procesu dugitalne transformacije, onima koji tek ulaze u to i onima koji se pripremaju za taj korak. Tradicionalni biznisi na Zlatiboru načućiće da iskoriste potencijal informacionih tehnologija da unaprede svoje poslovanje, bilo kroz razvoj novih (internih) procesa, proizvoda / usluga ili korisnickog iskustva.

Nije bitno iz koje industrije dolazite, jer ćete imati priliku da čujete o najrazličitijim upotrebama tehnologije. Videćete već kada počnemo da objavljujemo ko su sve predavači! Među njima su predstavnici najuspešnijih svetskih konsultantskih kuća, lideri velikih IT kompanija, ljudi koji su predvodili digitalne transformacije značajnih domaćih firmi, ali i preduzetnici za koje nikada ne biste pretpostavili da su se odlučili na taj korak.)

Ako ste do sada već bili na nekoj od naših edukacija, onda znate da su svi predavači i učesnici bez zadrške dostupni da podele svoje poslovno iskustvo sa zainteresovanima, a ono što je novo su radionice. Da! Odlučili smo da se trima temama posebno posvetimo ove godine, jer su “goruće” - agilna metodologija i blokčein od A do Š, kao i upravljanje ljudskim resursima u doba inovacija.

Pa, kako vam zvuči?

Pratite nas i narednih dana da vidite čitav spisak predavača i tema predavanja.

Vidimo se na Zlatiboru da zajedno što bolje odgovorimo na izazove digitalne transformacije!


SHARE:

AUTOR:

Jelena Đorđević

OBJAVLJENO:

23. april 2018.