Dinosaurusi 2.0 stižu u Novi Sad i želećete da ih upoznate

AUTOR:

Aleksandra Petrovski

OBJAVLJENO:

18. april 2019

Opšte komešanje i nelagoda nastanu u prostoriji kada se na poslovnom skupu spomenu dinosaurusi. Svi tačno znaju u kom kontekstu, nema potrebe za dodatnim objašnjavanjem. Mnogima se u tom trenutku na licu jasno čita pitanje: "Da li su to na nas mislili?"

I da se na početku razumemo: da, mi jesmo inspirisani dinosaurusima, ali ne, to nisu TI dinosaurusi na koje ste najpre pomislili.

"Preselili se u Novi Sad i odmah - prst u oko! Pa, nećemo tako, drugovi i drugarice webizovci" - da li vam je ta misao prošla kroz glavu?

Nema mesta panici.

Dinosaurusi koji su nama bili inspiracija za kreiranje programa i vizuelnog identiteta predstojeće Webiz edukacije o digitalnoj transformaciji su oni koji su ne samo preživeli, već i napredovali zahvaljujući svojoj sposobnosti da se prilagode promenama.

Za slučaj da niste uspeli da razaznate šta znači "7H3 4B1L17Y 70 CH4NG3", možda će vam naš novi slogan biti jednostavnije da pročitate ako ga napišemo ovako: *The ability to change.

Digitalni darvinizam na delu.Zamislili smo kako bi izgledao dinosaurus 2.0 i koja su mu sve znanja, veštine i pomoć potrebni da bi postao ta nova / prilagođena verzija divovskog stvorenja u savremenom digitalnom okruženju.

Da ne ostane sve na vašem i našem vizuelnom doživljaju, to nam je bila vodilja i za sam sadržaj edukacije za poslovne lidere.

Webiz u Novom Sadu okupiće eksperte koji će, kroz predavanja i panel diskusije, preneti svoje praktično znanje i iskustvo o važnosti novog načina liderstva, o prihvatanju agilnog poslovnog pristupa, o brzom i jeftinijem validiranju ideje, o stvaranju vrednosti u digitalnoj ekonomiji, o saradnji korporacija i startapa, o susretu tehnologije i organizacione kulture, o usvajanju inovativnih rešenja, o izazovima sa kojima se u digitalnoj transformaciji suočavaju domaća mala i srednja preduzeća, o spajanju tradicionalne arhitekture sa svetom razvoja novih digitalnih proizvoda…

Jasno vam je već, obuhvatićemo sva četiri osnovna stuba uspešne digitalne transfomracije: ljude, strategije, saradnju i tehnologiju. Cilj nam je samo jedan: da osvetlimo novu perspektivu i trasiramo kompanijama put ka uspešnoj digitalnoj transformaciji.

Za to ste nam potrebni i vi.
Vidimo se u Novom Sadu od 7. do 9. juna.

* Proširene varijacije na temu ovog citata pripisuju se Albertu Ajnštajnu i Stivenu Hokingu, mada postoje mnogi izvori koji to opovrgavaju.


SHARE:

AUTOR:

Aleksandra Petrovski

OBJAVLJENO:

18. april 2019