Typo conf 2
O konferenciji

Šta je Webiz konferencija?

Webiz konferencija je 8 godina centar dešavanja u Srbiji kada je reč o digitalnim tehnologijama, inovacijama, preduzetništvu i IT-u. Kroz 2 dana predavanja pripremamo se za ono što nas očekuje u narednih 12 meseci u najatraktivnijim oblastima poslovanja 21. veka. Ove godine, u svetlu novonastalih okolnosti Webiz konferenciju selimo u online sferu!

5. i 6. novembra uverićemo vas u mogućnosti i prednosti produkcije virtuelnih događaja. Očekuje vas prvi pravi live virtual experience koji predstavlja stepenicu više u odnosu na naše osmogodišnje iskustvo u kreiranju edukativnih događaja!

Stručnjaci iz martech, gaming, fintech, i e-commerce sveta okupili su se sa ciljem da podele sa vama ozbiljnu bazu znanja iz ključnih oblasti današnjice!

Kako interakcije ne bi izostalo, kreirali smo i Live Q&A, polls, uključenja publike i eksperata, komunikaciju sa ostalim učesnicima - sve vas to očekuje 5. i 6. novembra na Webiz virtuelnoj konferenciji.

Webiz konferencija stvara prilike. Na vama je da ih ne propustite.

Kome je namenjena?

Mladim ljudima željnim znanja, ideja, novih trendova i motivacije. Onima na početku karijera koje pokreću priče najvećih igrača u industriji savremenih zanimanja. Profesionalcima koji znaju da prečice do uspeha leže u znanju i konekcijama. Vama sa kojima delimo mišljenje da je budućnost Srbije u uskoj vezi sa budućnošću IT sektora.

Govornici
Program
dan 105.11.
dan 206.11.
Ulaznice
Cena ulaznice:

RSD 3.600

Ulaznicu možete kupiti online putem platne kartice ili uplatnice, kao i na svim prodajnim mestima Gigstix-a.

Kupi kartu

Kupovinom ulaznice dobijete:

jedinstven kod pomoću kojeg pristupate streaming platformi za direktan prenos Webiz online konferencije 5. i 6. novembra.

Istovremeno praćenje konferencije sa različitih uređaja nije omogućeno, platformi možete pristupiti sa samo jednog uređaja u jednom trenutku.

Ukoliko želite da pristupite konferenciji putem novog uređaja, neophodno je da se prvo izlogujete na postojećem uređaju.