What is wnn

Jedno od pravila kojim se vodimo u razvoju Webiz-a kao brenda jeste da verujemo u ekonomiju deljenja. Želimo da zajednici, koja nas je pre sedam godina prihvatila, poklonimo deo onoga što Webiz tokom godine stvara. Kako su edukacija i networking dva ključna elementa naših događaja, spojili smo ih u jedinstven koncept i poslovnoj i IT zajednici poklonili Webiz Networking Night.

Dotts pattern vertical
Pictogram 1
petak, 12. oktobar
Marsh Open Space

webiz

networking

night

Webiz Networking Night je jedini Webiz događaj koji se održava u Beogradu i kombinuje dve najvažnije komponente poslovnih događaja – edukaciju i networking.

Sastoji se iz dve celine:
- Workshop - dnevna radionica (otvorene prijave)
- Networking Night - večernje predavanje sa networking koktelom (invitation only)

Jack portrait

jack milner

London, UK

jack milner

London, UK

Jack Milner istovremeno i vrlo uspešno žonglira nekoliko profesionalnih uloga. On je biznis konsultant, keynote predavač, reditelj i pisac komedija. Ima preko 20 godina iskustva u pomaganju organizacijama i pojedincima koje uči kako da pravilno artikulišu i komuniciraju svoje ideje, ostavljajući pritom snažan utisak na slušaoca.

biografija
Pictogram 2petak, 12. oktobar 13-16h
Marsh Open Space

workshop:

A Leader’s Impact

Ova radionica je za lidere i rukovodioce koji žele da unaprede sopstvenu komunikaciju i poboljšaju doživljaj koji izazivaju kod drugih, u svom profesionalnom i privatnom životu, kao i u svakodnevnoj komunikaciji. Saznajte kako druge da razumete bolje i kako da se izražavate efikasnije i sa više samopouzdanja.

Reč je o izgradnji sopstvene snage i poboljšanju individualnog stila komunikacije u svrhu ostvarivanja pravog efekta na svoju publiku – stvaramo komunikacionu osnovu i osiguravamo da nas publika prati i reaguje na poruku.

petak, 12. oktobar
Marsh Open Space

networking
night

invitation only

Pictogram 3
20 - 21H

Fishing for coffee | Jack Milner

“Fishing for coffee” – ili efikasni “networking” je od vitalnog značaja za uspeh organizacije, kao i njenih zaposlenih. Na radionici ćemo posvetiti dosta pažnje dobroj pripremi, kreiranju trajnog utiska koji ostavljamo, pronalaženju načina na koji kontakti mogu postati poslovne prilike, stvaranju novih poznanstava i povećanju sopstvenih šansi na uspeh.

21 - 24H

Networking koktel

Location img

Marsh Open Space
Cetinjska 15,

Beograd

Location