Investirajte pametno u 2018.

Oni su mudro ulagali novac u godini koju ispraćamo i radi su da sa vama podele svoje iskustvo kako da vi što bolje raspolažete novcem i vremenom u 2018.

Gde treba da duplirate svoj ulog, a o čemu ipak treba da porazmislite saznaćete tokom ovog modula. Na šta treba da obratite pažnju ukoliko se bavite ili tek planirate da započnete e-commerce biznis, zašto je izuzetno važno korisničko iskustvo, kako da adekvatno odgovorite na njihove potrebe i zašto ne želite da propustite nezaustavljivi m-commerce trend saznaćete u ovom modulu. Prodaja se sve više seli u online prostor, a da li ih prate i zakup medijskog prostora. Kuda idu budžeti za oglašavanje i kako obezbediti što veći povraćaj investicija? Koji će trendovi rasti, a koji će utihnuti? Pod lupom će biti oglašavanje na društvenim medijima i kako da ne stavljamo "slonče u lonče".

Ista pravila u oglašavanju ne važe za različite industrije, brendove, čak ni proizvode. Pomoći ćemo vam da pronađete svoj najdelotvorniji kanal i način oglašavanja, a biće reči i kako da najbrže postignete zacrtane rezultate.

Učesnici modula:

OSTALI MODULI