Webiz | EDUKACIJA

16.-18. jun | hotel Palisad, Zlatibor

Webiz edukacija je koncept edukativnih događaja o poslovnoj primeni interneta koji se realizuju u Zrenjaninu, u Subotici i na Zlatiboru.

1000+

učesnika

100+

predavača

9

događaja

3

lokacije

Želiš da budeš u toku sa Webiz događajima?

Prijavi se na newsletter

Šta je Webiz poslovna edukacija?

Webiz edukacija je trodnevni događaj namenjen poslovnim ljudima koji obuhvata dva važna segmenta: program edukacije i networking. Za 4 godine, koliko se Webiz edukacije realizuju, preko hiljadu naših posetilaca ne samo da je bolje razumelo internet i načine da ga najefektnije iskoriste za svoje poslovne potrebe, već su zahvaljujući Webizu ostvarili brojne poslovne kontakte i uspešne saradnje.

Kome je Webiz edukacija namenjena?

Bilo da ste preduzetnik ili zaposleni u marketingu, prodaji, IT-u, da se bavite konsaltingom, komunikacijama, od izuzetne je važnosti da steknete makar osnovnu sliku o mogućnostima digitalnog sveta, da znate na koje platforme da usmerite pažnju ili koju vrstu profesionalaca bi trebalo da angažujete u skladu sa vašim konkretnim poslovnim ciljevima.

Webiz edukacija na Zlatiboru

Webiz edukacija na Zlatiboru održava se od 16. do 18. juna u hotelu Palisad. Po mnogo čemu razlikuje se od edukacija koje organizujemo u Zrenjaninu i u Subotici - kako zbog koncepta programa edukacije, tako i zbog turističke atraktivnosti Zlatibora i ambijenta hotela Palisad.

Program Webiz edukacije na Zlatiboru podeljen je u dva dela: jedan je posvećen digitalnom marketingu, a drugi primeni digitalnog marketinga u turizmu. Programi se odvijaju paralelno u dve odvojene sale hotela Palisad, a posetioci mogu da odaberu koja će predavanja pratiti, u zavisnosti od ličnih preferencija.

Digital at its best

Program edukacije koji je posvećen inovacijama u digitalnom marketingu i na društvenim mrežama čine predavanja o content marketingu, email marketingu, kreiranju video sadržaja za društvene mreže, trenutnom pravcu digitalnog marketinga, sve popularnijim chatbotovima i mnogim drugim aktuelnim temama. Neki od predavača ovog programa su: Vladimir Zarić (Head of Digital@Publicis One), Ivan Minić (internet preduzetnik), Ivan Bildi (internet marketing konsultant), Goran Mirković (Digital Marketing Specialist@FourDots), Svetozar Krunić (Head of User Acquisition@Active Collab) i drugi.

Digital & tourism

Predavanja ovog programa ticaće se konkretne primene digitalnog marketinga u oblasti turizma. Teme su korišćenje društvenih mreža u turizmu, važnost e-mail marketinga u svrhu promocije turističkih potencijala, brendiranje turističkih proizvoda i usluga itd.
Svako predavanje sadrži niz praktičnih primera, saveta i informacija koje su korisne za sve one koji se na bilo koji način bave turizmom – bilo da su vlasnici hotela, manjih privatnih smeštajnih kapaciteta, zaposleni u turističkim agencijama, travel blogeri itd.

Predavači

Stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga i turizma

Kotizacioni paket ne obuhvata smeštaj i prevoz, ali je Hotel Palisad, kao partner Webiz-a, obezbedio specijalne cene smeštaja za naše posetioce.

Noćenje sa doručkom u jednokrevetnoj sobi (Standard soba) – 40 € Noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi (Standard soba) – 30 € (po osobi)